Ingrediënten voor 2 personen:
1 courgette
120 g volkorenspaghetti ongekookt
250 g kastanje champignons
80 g zongedroogde tomaten
10 g walnoten
10 g hazelnoten
300 g kippenhaasjes
Mosterd
Peper en zout
Paprikapoeder
1 teen knoflook
1 ui
1 bol mozzarella
Olijfolie
Zo maak je het
Was de courgette en gebruik een Spirelli groenteslijper of mandoline om er courgetti van te maken
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes
Snipper de ui en fruit deze in een scheutje olijfolie
Snijd de knoflook fijn en de zongedroogde tomaatjes in reepjes
Voeg de champignons toe en bak op hoog vuur
Voeg de knoflook en zongedroogde tomaatjes toe
Breng op smaak met peper en zout
Smeer de kippenhaasjes in met mosterd en strooi er paprikapoeder, peper en zout overheen Bak de kippenhaasjes bruin en gaar in een scheutje olijfolie
Voeg ondertussen de walnoten en hazelnoten toe aan de champignons
Bak als laatste de courgetti kort mee, op hoog vuur gedurende 1-2 minuten
Giet de spaghetti af en verdeel over de borden
Verdeel het courgetti champignonmengsel over de spaghetti
Snijd de mozzarella in blokjes en leg deze eroverheen
Tot slot leg je de kippenhaasjes op het bord